Saturday, April 11, 2009

penatnya cari barangan kahwin...

hari ni bangun lambat sebab mimpi yang errrrr..cam best atau cam hampeh ek?? ok, let me story.

dalam mimpi tu, aku sepatutnya bertunang. tiba-tiba jadi huru hara sebab pihak lelaki kata nak nikah terus. terus wat majlis kahwin. sangat la huru hara nya majlis. aku dengan tangan berinai nyer, pi panggil adik aku suh orang pasang kanopi. mak cik Li (member mak aku) duk sibok mengelap pinggan kat dapur. tiba-tiba aku teringat dengan door gifts tak der nyer. berkejar aku naik scooter biru ( yang konon-kononnya dalam mimpi tu aku punya).. ntah time bila aku ada scoot kaler biru.. kete saga aku biru, ada la.. tengah duk berkejar naik scoot cari kedai alat perkahwinan tu aku sempat call dnan, tanya tentang mama dia. dengan penat lelah nya, aku terjaga. sungguh mamai. sebab kepala aku biung setelah penat mencari alatan kahwin. adoihhh. nasib mimpi je. eh, aku tak pikir pasal kawin pon sebelum tido semalam. skang dah tak pikir sangat dah.

No comments: