Thursday, October 29, 2009

love this

love this pic alot.. and oh! jeles nya ngan mereka, so deep in love : Tablo and Hye-jeong ..

Sunday, October 25, 2009

cerita cinta #6

he meets my family finally.




weekend yang pack. wah! Thanx Allah, finally you granted my pray. my pray to make BF meet my mom, sincerely. alhamdulilah. and my mom also meet his mom and his whole family, except his dad la, and my mom meet them without engku. isk.isk. eh, engku kat umah, ada kursus, thats why la.




mom's opinion?


mukanya manis, ala-ala hindustan sket. (hahahaha)


orang cermat-based on lipatan baju dalam almari.


orangnya jenis pandai sangat 'cara'kan orang (means pandai layan org)


pandai masuk topik, ajak mak berbual


prihatin sangat orangnya.




komen ain:


dia kelakar la, garang pun ada gak.




komen ema:


best abg nan bawak kete, cucuk orang pun ada gaya, brek tak la mengejut pun


abg nan ni, selalu salah nama ema, amalia la, bukan emalia.. (hehehe)


Thursday, October 15, 2009

rentetan

rentetan dari hal yang lepas, aku baru tau dari ain yang mak cakap usah pedulikan kata-kata saudara mara (belah ayah) since diorang mana pernah amik tau hal aku. naper dah besar perlu amik tau bila aku nak kawin plak? okes.
and okes, he speak out. dia tak kisah (kisah sebenarnya) untuk jumpa family aku. tapi dia kata, dia tak nak my parents freak out about 'when will their daughter fet married?' bila dah jumpa dia nanti.. ok. admit that. ok. lantakla. in my thoughts " Allah always gave the best for His hamba (i cant translate hamba to slave: its sent wrong message)..