Sunday, April 24, 2011

update sesikit

wah. lamanya tak update. mestilah lama tak update. sebab nama pun misi yang belum nampak batang hidung. oh, sekarang dah nampak batang hidungnya. harap-harap terus muncul segala bentuk muka la. buka sekadar batang hidung. huhu.


kalau nampak dalam masa terdekat ni, memang lipas kudung la nak buat persiapan. tapi tak grand la kot. hanya hantar tanda. dan makan-makan. tapi orang perempuan la yang akan busy. banyak benda nak buat persiapan. pakaian la (oh, beli kat masjid jamek sudah), nak pelamin la (tak agak-agak, macam orang kahwin, isk), hantaran la. orang lelaki, silap2, kita yang perempuan yang siapkan hantarannya. dia cuma bawak je. bawak family, hantar cincin. yang merisaukan, kalau-kalau nak buat time cuti sekolah, mak andam nya ada yang available ke? makcik aku sorang tu macam mooody sejak-sejak tak jadi kahwin buat kali kedua ni, ops!

No comments: