Saturday, June 18, 2011

Risik: coming soon

Mak freaking out right now. haha.


Majlis Risik jadi buat bulan Julai, insya Allah. sepatutnya hanya lah melibatkan parents je. tapi, since keluarganya unik, akan jadi tiga buah kereta. wah. satu kereta untuk ayah dan kawannya. satu lagi untuk mak, atuk dan nenek. dan yang ketiga, mak su dan maklong dan mungkin cousins yang nak ikut. meriah lah gamaknya.


bagitau mak tadi, mak siap tanya, ni nak buat majlis apa ni Long? haha. kenalah bertungkus lumus membantu mak di dapur nanti.


baju yang beli dari Korea sudah di hantar buat baju. nasib baik Tailor sanggup awalkan seminggu dari tarikh yang agreed. bolehlah pakai time merisik nanti. tak adalah kena pakai baju pergi kerja kan.


semoga mudah semuanya. amin.

1 comment:

KutubUtaraKutubSelatan said...

insyaALLAH...jika niat kita baik & nk buat p'kara yg baek ALLAH akn p'mudahkn..doa byk2 ea..;)