Saturday, July 30, 2011

Perihal Bunga Tangan

Angan hati mahu bunga pegang guna fresh flower, warna biru. Mana nak cari bunga color biru, Norhanis oii? Serius susah nak cari, sebeanrnya. Even untuk cari yang plastic color biru yang sedap mata memandang pun susah.




Jadi, pikir mahu pikir, sampai saya potong rambut sendiri, oh disaster sungguh, abaikan. Saya mahu beli bunga fake sahaja. Tapi yang not so fake la, oh apakah ayat ni?




Mahu bunga macam ni. Sebab mahu pegang macam tu juga. Rasa lovely sangat. Aww~~~




Beli bunga kat KK HOME DECo, Nilai~oh, dalam mahal nya Nilai, sempat lagi menapak ke Nilai hari ni. Teman adik beli barangnya lagi. saya beli bunga LILY yan gsangat fresh dan cantik. Mahu buat bunga tangan sendiri. Ops, harga 5 kuntum, satu tangkai adalah RM9.90, tapi pakai kad member, terus dapat RM6.++! jadi, beli 3 tangkai, dapat RM20. seronok!




Habis DIY la kononnya. Entah macam mana akan jadinya. Hasilnya?




Aww~ jari saya tercucuk dawai. Kena dalam kuku rasanya. Darah menyembur, menakutkan. Sakit~~ isk. Bahana DIY, ces.









Tapi dah siap! Yeay! Rupanya, ala-ala macam ni kot~~ tahniah, atas DIY pertama anda.

3 comments:

Cik Lijah said...

tahniah....mcm cantek je bunga2 DIY tu.....
tak sbr nak tgk....hehehehe....

hanys said...

Haha. Entahlerrr.. Budget dah habes cantek tu. Tak taulah pndangan org..

fazlien said...

cantiknye bunga tgn kuning 2..i buat bunga dip.nak try la buat cmtu..seng nak pegg.hehe..tq for sharing..do visit n follo me.i da follo u..

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/2011/12/koleksi-bunga-dip-ku.html