Sunday, August 14, 2011

Berbuka Puasa

semalam. pertama kali berbuka puasa dengan keluarga en. Bakal Tunang, his mom side. gelabah? sikit kot. sebab dah biasa datang sana. emak pun dah bising sebab kerap datang sana. bukanlah kerap pun sebab dah banyak kali tolak kot. tapi bila dah en. bakal tunang berkeras, nanti FMIL kecik hati, so, datang juga lah.


bersama diorang menyiapkan juadah berbuka. tak adalah tolong apa sangat pun. tolong tengok, tolong makan. hehe. makanan dah siap pukul 5.30. merasa makan Bubur Pedas Sarawak. Bubur Pedas Sarawak ni boleh dikatakan sama dengan Bubur Lambok la, kalau kat KL ni. semuanya sayur semata-mata, tiada nasi atau apa. cuma ada udang yang diipotong kecik. Okeylah, untuk first timer macam saya ni. eleh, makan kimchi seminggu boleh, takkan makan makanan Malaysia sendiri tak sanggup, kan? :)


well done, norhanis. penat juga melayan anak buah en. bakal tunang bercerita dan study untuk exam next week. budak zaman sekarang memang tanya soalan power-power ek? sampai tercekik juga nak mencari jawapan.


1 comment:

~S~ said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin