Saturday, August 20, 2011

cerita cinta #8

saya tak boleh nak kata en Bakal Tunang adalah jodoh exactly saya sebab saya tak tahu. Allah lagi tahu. kita tak tahu pun, dia yang akan kita nikahi adalah pasangan dunia dan akhirat kita. kita nak kahwin dengan dia, sebab kita nak kan? sebab instinct kita mahu kan nya. dan mudah- mudahan memang si dia adalah jodoh kita.



saya kenal en Bakal Tunang dah lama. sejak umur 13 tahun lagi. sejak saya masuk MRSM Muadzam Shah. dia senior setahun dari saya. badannya bulat. tembam. comel. nakal. sangat nakal. semua orang kenal dia yang nakal.



saya tak suka dia. suka kacau saya kat KOOP. suka masuk kelas saya sambil lari laju-laju lepas tu buat-buat terlanggar meja dan jatuh pengsan. bila semua orang dah panik, dan nak panggil warden sebab ada abang senior pengsan, barulah dia bangun dan tersengih keluar dari kelas. apakah??



macam mana saya boleh end up dengan budak tembam ni? nanti saya sambung ^_^

No comments: