Friday, August 12, 2011

Hunting by him~

berbalik pada hal telekung yang di hunting oleh en Bakal Tunang. dia memang terer. hunting barang hantaran sendiri. kalau orang lain nak bawak juga si perempuan ni. tapi dia tak nak. dia nak cari sendiri. ah sudah. garbra juga bila ornag lelaki memilih telekung. entah macam mana la pilihan nya. tapi saya sudah pesan awal-awal. tak mahu kerawang yang heavy nanti segan nak pakai. yang simple. yang biasa sahaja. tapi tak tahulah macam mana biasa bagi dia.


bila ditanya, beli color apa. jawap dia putih. memanglah putih, en sayang oi. kerawang ada color ke. ada. jawap dia. warna warni. adoyai. dia kata, tunggu je lah bila dah dapat nanti.


antara Quran dan Tafsir, saya pilih tafsir sebab saya tak ada tafsir. Quran dah banyak hasil orang bagi balik Umrah dan Mekah. jadi dia pun hunting Tafsir. dah dapat, tanya pula nak yang ada Asbabul Nuzul tak? belum bagi jawapan, dia kata, u amek yang ada Asbabul Nuzul la ye. boleh baca banyak sikit. sebab ayat dna surah diturunkan. iyelah. bila tanya mahal ke. jawapnya, rahsia.


apa sahajalah en Bakal Tunang ni nak buat surprise. tapi sangat appreciate dia hunting barang sendiri:)

2 comments:

MiYOKO SuKi said...

bestnye!!! surprise tuu

hanys said...

Iye... Sy takut surprise ni. Nnt sgt suprise, pengsan~