Wednesday, August 3, 2011

Perihal Official Photographer (OP)

mari bercakap hal Official Photographer pula. pergh. dah macam apa siap ada offical dan non official. non official tu adalah kamera sesaper yang nak ambik gambar saya yang belum tentu gojes tu. huh. tolonglah gojes nanti.




seperti mana pelamin dan make up yang ditaja secara berbayar oleh Butik Ratu Sehari, Jerantut, haruslah saya bundle kan semua. sebenarnya memang saya dah dari dulu (dari sebelum jadi ex uncle) saya dah memang confirm nak ambil Uncle Am (owner nya Butik ni) jadi photographer untuk bekahwin. awalnya, nak buat tunang tanpa pelamin dan jurugambar. tapi nak sangat glamer kan, memang ku cop awal-awal la uncle am ku ni. gambar dia sangat cantik. superb. banyak-banyak gamabr saya tengok unutk majlsi kahwin kat Jerantut, he's the best. sangat cantik. sangat kreatif. despite he's not so talkative.. but yes, he's good in this part. sangat suka kan hasil dia.




kat bawah contoh dia ambil gambar orang kahwin. eh, kalau nak bertunang nak pegang macam tu juga, boleh? haarramm, norhanis. mampus kena kejar ngan Uwan nanti. sampai beranak la tak hilang Uwan mencemuh nanti. huhu. ampuun!




3 comments:

Hidayati Farhan said...

buat prep utk tunang ye? heheh, tunang xleh dekat2 ye. mcm sy lagi la en. tunang xde pon. ekeke

gudlak hanis

Miss Sunshine said...

Kalau rasa nak kene kejar dengan Uwan, boleh je ambik gambar cmtu... hehehe... Takpe2, nanti kalau dah kawin, boleh ambik gambar dekat2, melekat pun takpe..^_^

hanys said...

Haha. Tu la.. Mcm en bakal tunang tak blh dtg je.. Tp dia kena jd driber.. Kena dtg. Part blh tk ambik gmbr tu walau jauh kutub utara n selatan.. Mcm tk blh jek. Isk.