Wednesday, September 7, 2011

bertukar

rata-rata B2B semua sedang sibuk dengan final list nikah kahwin diorang. saya je yang duk terhegeh hegeh buat persiapan tunang. haha.


pelamin bertunang bertukar pula. tapi lebih cute.. ada banyak bunga dan tiada kerusi. sebab saya dah kurus, dah tak ada lemak, kot. ahaha. final pelain tengok masa e-day je lah. malas dah nak upload kat sini. ada beberapa final list yang kena beli jugak. hantaran pun belum start buat. good. nak buat masa kat kampung nanti. baut kat sini, alahai rosaklah dalah kereta nanti..

No comments: