Sunday, September 4, 2011

lagi 14 hari

lagi 14 hari untuk e-day.


rasanya checklist hantaran bertukar lagi. hehe. rasa macam nak bagi sejadah sebab ada terbaca dari B2B blog, bagi sejadah as a tanda untuk suami yang soleh. yalah, en Bakal Tunang siap bagi tafsir, telekung dan sejadah, tapi saya tak bagi apa pun as sign of 'akhirat'. isk. rasa macam nak eliminate skincare, ganti ngan sejadah. or just put both of it in the same dulang? tafsir untuk si dia, bagi time langsung nanti la.

kek tunang tak sempat nak pergi tengok design macam mana. just suruh emak decide je apa bentuk sekalipun. mak's decision is the best.

urusan khemah selesai. fuh. ada orang sponsor. alhamdulilah.

urusan jemputan masa raya mak dah jemput sedara mara. en bakal tunang plak cakap, FMIL jemput semua juga. haha. macam ramai je rombongan dari lelaki ni. tak pela, ni majlis sulung kami, majlsi terakhir family FFIL.

barang untuk buat buttercream dah selesai. tak sabar nak piping all the buttercream on the cake!

raya ke 4 sempat la menziarah rumahl FMIL. ada jugala bincang pasal hal pertunangan. ayak. malu plak saya. tapi best sebab hubungan dah makin erat..:)

No comments: