Sunday, September 11, 2011

Sweet goodies

Masa raya hari tu, ada beli Marshmallow Halal dari rakan opis. saja je nak merasa. tapi sedap pula. pastu bebudak sangat suka. jadi terpikir, nak buat sweet goodies untuk kanak-kanak. sebab tak ada plan pun nak bagi sweets kat budak-budak. then, order la sekilo dari kawan opis tu. rm25 untuk setengah kilo. tak la murah sangat sebab kat internet boleh dapat rm35 sekilo. ada juga yang rm29 sekilo. cukup murah dah. tapi malas nak tunggu, nak delivery lagi, nak bank in, so order je ngan kawan tu.
Sekilo boleh dapat dalam 80 pack kecik-kecik. 20 untuk budak-budak. balance untuk masuk dalam goodie bag org besar. buaat penambah barang. huhu.
lagi 7 hari. mohon allah permudahkan segalanya. amin.




4 comments:

anaztasias nora aira said...

nampak menarik. Insya Allah dipermudahkan segalanya dear :)

K.I.N.A said...

suke marshmallow!

hanys said...

Thanx so much..

aNNor said...

Hai...follow sini.. I pun B2B from jerantut jugak... ;)