Sunday, October 16, 2011

henna


Sabtu ke jusco wangsa maju. Ada pamearan wedding. Ala. Biasa punya kot. Kad kawin semurah rm0.29 dari kadkahwin. Cantik juga.
Jalan lagi. Ada booth indian untuk henna and pantis kening. Biasa dengar india pantis kening guna benang. First time tengok dia buat. Memang kagum la. Dan cantik. Tapi tak sempat ambik gambar sbb teruja sangat. Kami try buat henna. Gatal.
Ram10 satu tangan. Untuk wedding mahal sket kot sbb banyak. Tp nk simple pun boleh. Heart ema punya corak. Cantik!
Well, mula2 macam tak kuat. Kaler oren je bila basuh before tengok SLON. tapi hari ni agak coklat gelap dn makin pekat. Huh.
Ok. Untuk yang nak try boleh call
012 6463464~ Reta Manuel.
Or ke web ritzbridal.com
Or ke kedai terus di;
No 10-1-1 jln megan setapak, tmn megan sri rampai kl.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: