Wednesday, October 12, 2011

Resepsi Favors: Plan A

Assalamualaikum, all B2B, followers and silent readers..





Fikir-fikir untuk Favors hari resepsi (pergh, dah macam artis buat resepsi) pula. Haih. Pening juga sebab guest mak asik bertambah je. Tapi tak pe. Tunggu sampai majlsi adik nanti baru nak decide berapa estimate guest. Huhu. Boleh macma tu plak kan?





Tapi Favors untuk majlis saya, kenala bahagikan untuk VIP dan biasa juga. VIP untuk kawan-kawan ayah, pihak lelaki, dan bestfriends yang dating jauh nun dari KL. Untuk biasa, families dan orang kampong la. Have too.



By hook or by crook, mak kata mesti ada bunga telur sebab itu adatnya. Haih.



Jadi, untk VIP saya plan nak bagi :



· Bunga telur yang cantik + telur



· Bahulu pecah 8



· Marshmallow





Untuk orang biasa, saya plan nak bagi:



· Bekas telur (dawai or mengkuang)+ telur



· Bahulu pecah 8 or bahulu cermai





Untuk budak-budak:



Saya nak pack kan lollipop dan marshmallow/ sweets





Tapi majlis lama lagi.. huhu. Plan ni mungkin akan jadi Plan B atau C atau D. J





No comments: