Tuesday, November 1, 2011

Bekas Telur

Saya sangat suka bekas telur dawai ni. Rasa macam cantik dan err cantik la.









So far jenjalan kat tnet ni, paling murah saya boleh dapat RM1 kalau beli 500. Check Eddie Gifts.





Erm.. tapi kan, hari tu balik Jerantut yang indah permai tu, saya boleh dapat rm0.75 kalau beli 500. Wau! Murah tau. Kalau sesapa B2B nak pergi Jerantut, carilah kedai Ser Impian, kat area TF Value Mart. Kat Nilai pun saya tak jumpa yang semurah tu. Harap-harap by the time saya dah finalize nak beli yang mana satu, bekas telur tu ada lagi. huhuh.




4 comments:

ceciter..ceciter said...

kak..nk tnye kt area jerantut....kt kdai mne kite bleh dpt brang2 pengantin dengan harga berpatutan

hanys said...

Seri pengantin murah2. Kat area tf dgn dpn seng heng.. Blh tawar2 minta kurang klau bos yg jg... Kedai dowin mahal gila. Dn buruk.. Hehe..

hanys said...

Eh silap.. Seri impian.. Hehe.

ceciter..ceciter said...

thanx kak..