Tuesday, December 20, 2011

Ain: Bilik Pengantin


The Bilik Pengantin. sesungguhnya bilik asal ni sangat sadis. haha. bilik parents kami. yang digunakan sejak dari Ema umur 1 tahun, sekarang dah 21 tahun.
bilik dicat semula dari putih ke peach. apahal peach? itu the only adik lelaki kami punya taste. haih.
katil satu set beli baru cost RM899 sekali dengan tilam. Langsir belakang tempah di Nilai 3, cost rm700. Bunga atas kepala langsir, tepi langsir, our makcik punya angkara. bebola bunga tu pun makcik punya angkara. haha.
Set cadar, mak beli cost rm350. her selera. hehe. jurai-jurai putih tu rm30 kot, boleh beli kat kamdar. panjang. boleh la muat satu dinding bilik sekangkang kera ni. hehe.
overall, pengantin puas hati. saya pun suka, eh apahal kakak pengantin kena suka? sebab pengantin akan tanya saya dulu. along suka, ain pun suka lah.

No comments: