Monday, January 2, 2012

Fesyen Tudung Nikah


Erm. Mulanya tak ada masalah ngan tudung nikah ni.. Just nak pakai tudung bawal n veil je. Tapi tapi tapi, FMIL sungguh baik hati menghadiahkan satu eh sehelai selendang or shawl dari kain chiffon dengan heavy bead. Panjang gila kot. Kalau pakai kat kepala, sebelah sahaja dah cecah peha. So, pnjangnya mahu lebih 2 meter kot.
Masalahnya, bagaimana mahu saya pakai shawl tu? Saya tak reti.. Help...
Adalah jumpa orang pakai shawl beaded tu. Tapi cari tutorial tak jumpa pulak.. B2b n kengkawan yang terer, kalau ada sebarang link or tutorial, please share boleh?... :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

lala yusof said...

cantik shawl nikah, byk vdeo / pergi je blog radiusite

Anonymous said...

Blog awak nie agak popular kat FB ... ramai
kawan2 share pos2 dari blog awak... saya nak mintak
izin share gak la .. :)

Have a look at my web site - Crystle