Thursday, January 26, 2012

hanyslovett gonna be private

Assalamualaikum.

Saya decide untuk delete blog hanyslovett. Pada mulanya. Tapi bila tkenang kan semua cite yang penah saya lalui saya coretkan di sana, syg pulak rasanya... Banyak jugak pics yang saya dah terhilang lepas episod pecah rumah ada kat blog picisan tu.
Jadi saya nak privatekan. Sebab -sebabnya ialah;
1. Saya rasa tak ada orang baca pun. Tapi stats naik juga. Hehe. Pelik.
2. Ada orang suka putar belitkan apa yang saya cerita mengikut sedap rasa hati dia. Contoh, sy cite hal saya beli handbag yang boleh guna untuk 4 kegunaan, tp orang kata saya menunjuk handbag baru. Huhu. Aku cite beli tv flat 42 inch kang nangis!
3. Orang-orang juga suka andai dia adalah topik utama. Wah, sungguh glamer kamu kan? Mestilah TIDAK!

jadi jadi jadi, sesapa yang masih nak baca pasal saya, pasal opis baru nanti, pasal wedding boleh jenguk blog b2b ni ok, pasal korea, pasal tips2 and nasihat yang sungguh 2cents tu, TOLONG saya dengan emelkan emel anda. Senang saya buat invitation hanya orang tertentu saja boleh view n baca n whatever u want to do..
Emelkan ke wnorhanis@gmail.com okey...
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

Anis_Apis said...

i pun akan privatekan my blog...nnt I add u k..add me to ur blog in case u're going private...

sitijamilahaliman@gmail.com

hanys said...

Okey... Tq