Monday, February 13, 2012

Baby, Fitting and the lists go on..

Assalamualaikum.


aww.. dah 5 hari meninggalkan blog tercinta. dua minggu ni hari sabtu sangat pack.


last last week ke masjid jamek cari baju melayu lelaki-lelaki di rumah; engku, adik dan adik ipar di Aniz.

cari bekas telur VIP n VVIP lagi di Semua House.

Cari tudung untuk wanita-wanita rumah.

sampai kl 10.30, gerak balik kul 11.50. sampai rumah FMIL kul 1. usai solat zohor kami ke Jakel Shah Alam.

cari baju melayu untuk his side. 25 pasang termasuk MC dan pengapit. dapat RM105 sepasang siap sampin. haih.

round pula satu jakel cari kain baju kurung. adeih.

ke mydin USJ pulaak. cecah rumah kul 1o mlm.

esok pagi-pagi ambik ema ke rembau melawat anak buahbuahan, anak best friend saya, hihi. Mahirah Fazlin yang cumel. geram betul.

hari isnin ambik gambar untuk bunting. sukaa! then misi cari cincin en tunang. pusing satu Subang, Subang Jaya, Shah Alam. jumpa pun yang berkenan di hati.

selasa. oh tak boleh keluar rumah sebab Thaipusam. so anta adinda ema ke lrt sahaja.


sabtu baru ni, fitting baju. gila nervous sebab dengan FMIL. lagi nerveous sebab baju tu saaaaangat kus semangat. sampai kata dalam hati, muat ke? nasib muat ok.

no wonder FMIL keep saying jaga badan, nanti nak jadi princess. haih. memang kena slim lagini. baju tu sangat gorgeous. nanti saya bagi teaser eh.

Khamis ni akan pulang ke jerantut untuk fitting baju. nervous lagi.

No comments: