Tuesday, February 14, 2012

Counting Days

Can i start counting now? Hehe.
Lagi 47 hari. Lagi satu bulan dan dua minggu.
Dah tak lama dah nak menjadi isteri orang. Seriously saya tak panic or nerves utk majlis tu. Cuma nerves nak menjaga suami nanti. Takut.
Skarang boleh balik keje tak kira masa boleh singgah shopping or go for movie. Tak kesah makan pakai dan tido. Terpulang nak makan bila. Nak pakai apa. Nak tido macam mana. Nak kemas rumah bila.
Nanti dah ada suami, mestilah kena lebih terurus kan. Kalau tak mesti fmil nyesal bagi anak dia kat saya. Sobs.
Terpikir pikir nak masak apa bila dah kawin.nanti. Nak masak yang sedap dan mudah disediakan.
Takut tak mampu jadi isteri yang baik. ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: