Monday, February 27, 2012

Jalan tar n another fitting

These two days weekwnd was such a hectic mectic days.
Hari sabtu is a day without kete kesayangan. Jadi nak putra je la yek.
Ke masjid jamek menukar baju pengapit yang bertukar dari gold ke cream. Haih. Nak mencari kedai.asal satu hal sebab dah lupa+xover dwngan gerai2 pasar malam situ. Bila dah jimpa nan hado pulak baju cream nya. Adeih. So decise to buy new one baji kurung plain cream. Plan.nak cari yang murah je ngan bagi yg gpld yang asal yang mahal tu as hadiah to bridemaid. Tapi pusing sepluh kali di jalan tar tu, jumpa satu je kedai yang jual baju cream plain tapi mahal. Huhu. Dekat sama harga dengan baju gold yg asal tu. So decide to tukar baju gold ke saiz saya dan amek.baju plain cream mahal tu utk bridemaid ku yang kurus bangat tu. Teaser? Bayangkan je la.baju plain cream ek.
Pastu ke plaza city one ambik baju pengantin lelaki, menolong butik ratu sehari. I love the color! Ni pun sakit nak mencari the right bright sail kat city one tu. Naik turun naik turun escalator. Haih.
Baru tau citu one u baaaaanyak gile jual baju kahwin especially utk butik2 pengantin. Dan cantiiik!
Pas tu move ke semua house mencari balance doorgift. Up kan doorgift dr 800 ke 850. Ek elh tambah 50 je. Hihi. Arahan mak. Terima je... Dan sungguh banyak plak barang yang diborong di sayang you tingat u5 kat semua house tu. Tunggu la ain untuk ambik hamba yang tiada kereta ni.
Balik memang collapse la. Penat gila.. Tapi berbaloi sebab semua setel. Ahadnya journey to jerantut untuk fitting baju. :-) big smile.means i likkeeee it. Kain nya je longgar sambil boleh gerak2 di pusingkan. Hai, asa jugak ime kawin nanti kain depan ru ke dise belakang..
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

Anonymous said...

So sweet... betul sweet... tak tipu... :) tahniah atas penulisan awak...
saya suka blog awak.

Here is my website - Mindy