Friday, March 16, 2012

Cupcakes from TeaRoom

Assalamualaikum. Barakallah Friday.
Minggu ni sungguh busy. Walau keje 4 hari je sebab hari rabu cuti, tapi mood bekwrja dah tak ada. Yang buat pegi keje hanyalah sebab i want halal salary. Insya allah. And also sebab my girls kat opis yang happening.
Jadi sebagai menghargai mereka yang i can call as adik adik, i bought the the mini cup cakes from TeaRoom. I bought it through Groupon (love groupon till the max!)
First box.


Curious how it looks inside?


Its garden theme..geram kan?

Second box.


And inside is...


With blue-pink party theme. Abaikan yang rompong satu tu sebab tak sabar nak rasa.. Hehe

All flavors are mixed choc and butter. Its taste yummy.
TeaRoom located at Wisma Volkswagen kat jalan maarof yang susah nak parking tu. I drove over about 5 times to get parking. Last last just park kat tmpat no parking sebab nak pick up je. Its such a lovely cafe. :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

cha said...

Comelnya. Tp i kureng sikit kek kek ni. Sweet tooth :p

Hanys Jehari said...

A ah.. Kek ni sungguh sweet..sbb tu mini je. Bg sorang satu kt opis ni...