Friday, March 9, 2012

Spa Review

Assalamualaikum.
Tiga hari menyepi. Huhu.
Oh. Semalam ke spa untuk sesi manja manja. Serius nasib baik pergi sorang. Haha. Kalau pegi bawak tunang, memang ermm. Ish ish. Bahaya betul.
Overall, it an awesome experience. Saya beli groupon spa berharga rm58 inatead rm252. Merangkumi foot soak, full body massage, and choice of sauna or detox spa or hot blanket. Mine is detox spa. Actually tak pilih pun. Macam dah ditetapkan je. Tak pe la. Yang penting best kan.
First of all haruslah buat appointment sebab sangat pack almaklumlah murah kan. Dapat pukul 3.30 di hari yang memang saya nak cuti, hari rabu.
Tempatnya di kota damansara. I kind a hate this the strand sebab sangat pack dan susah parking. Tapi dekat ngan rumah kan. Nak cari Lizkhan Spa Beauty & Soul ni agak tricky. Takder signange rasanya. Saya cari guna nombor bangunan dan jalan. Ish ish. Sebenarnya ia terletak under Emperor Spa. Terus disambut mesra. Best.
Buat foot soak dulu. Nyaman gila rasa sebab kaki di rendam dalam minyak aeromatheraphy. Dlm 15 minit ke bilik massage. Tukar baju kepada kain biasa. Bermula urutan kampung dr kakak indon tu. Memang best walau sakit. Dia jumpa semua urat yang bersimpul. 60minit di situ.
Kemudian buat scrub badan. Ini part memang agak censored. Adeih kakak spa oi. I ni tak biasa tau. Tapi boleh akak tu buat lawak ala nak malu apa nanti bila sudah kahwin mau bersalin itu doc lelaki pegang semua juga. Adeih. Malu i.
Lepas scrub dalam 15 minit ada mandi buble dalam tab. Best best. Dalam 30minit.
So total 2 jam.
Last.lepas bersiap sebelum balik diberi minum air halia campur i forgot. Huhu. Sedap tapi pahit.
Overall, i love this spa. So privacy. I dun ever meet other customer. Its kind a i'm the only customer like puteri puteri. Hihi.
Natijahnya, khamis mc sebab sakit badan + err sakit yang lain. Hihi.
P/s; sori tak der gambar sebab hp mati takder bateri + time bermanja takkan nak.amek gambar kan..
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: