Friday, March 2, 2012

Time for Manja manja

Okey. Berjaya beli groupon untuk spa. Dulu dah pernah beli tapi sebab saaaaaaaangat busy terpaksa burned macam tu. Jadi sebelum kahwin ni nak manja manja kat spa. Tapi bukanlah spa khas untuk kahwin. Spa khas untuk kahwin tunang nak uruskan sebab dia ada kawan yang mana wife nya bukak spa jugak.
Ni saje gatal nak massage2. Kata internet, bila kita cuba diet pastu berat dah agak.susah nak turun lagi, pegi massage n buat sauna bg lemak pecah dan angin dalam badan keluar. Then insya allah boleh turun lagi.
Ini terbukti tau. Ain my sis tak penah pi spa n massage. Dia diet gile tapi dapat turun sikit je. Pastu dia pi spa untuk urut n manja manja. Lepas tu dia balik kg, mkn mcm biasa, cuma sikit la. Makan nasi. Tapi boleh turun dari 64 to 59kg dalam seminggu. Amazing kan? Tu yang dia slim time kahwin. tapi skang dh naik semula. Huhu...
Okey. My appointment kat Lizkhan at kota damansara will be next wednesday. Susah nak buat appointment spa ni. Kalau weekdays at least 3 hari sebelum. Tu pun ingat dapat pagi. Rupanya petang punya. Haih. Kalau weekend lagi la. Tu yang sampai kena burn groupon sebab asik penuh je..
Nanti saya cite pengalaman ye. Sebenarnya i'm not so into massage ni. Geli..nanti menjerit. Tu yang pegi sorang sebab malu.. Pengalaman massage sekali je tu pun terpaksa sebab bahu dah sakit tiap kali gerak. Itupun dari sejam ke setengah jam je. Dari whole body, amek upper je. Tu pun minta jgn bukak baju. Pastu aaik kata, jangan. Kak sakut..kak geli. Hik hik. Sah sah la massager tu buta. Huhu.
So kali ni berdebar jugak.. -_-

Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: