Thursday, April 26, 2012

Review ; Guestbook from DuoPrinting

Assalamualaikum.
Review tetang Guestbook kami. Tak terfikir pun nak buat guestbook. Bayangkn punya sibuk masa ain kawin langsung tak ada kesempatan nak tulis.
Tapi kawan seuni yang ada company printing berbesar hati nak bagi guestbook percuma.
Tapi adalah syarat nya.. Syaratnya dia blh letak banyak mana logo company yang dia nak. Dan contact nya haruslah diletakkan di sebelah guestbook.
Mari memperkenalkan watak utama..

hijau untuk side saya. Temanya hijau kan.
Dan bila di terbalikkan,


Menariknya buku ni sebab both side dalam satu buku.
Hasil dari coretan..


Dan juga tampalan dari kad kad hadiah..



Ada yang bertanya kenapa ada garisan2? Dah macam attendance meeting... Haha. No comment. Dah i dapt free, i syukur je. Maybe duoprinting boleh improve interm of that. Buat paper kosong dgn waterwark logo company should be nice.
Untuk sesiapa yang nak tempah n tanya harga, bolehla ke DuoPrinting FB {cari sendiri la ek} or ke website dorang {http://www.duoprinting2u.com/}. Talk to the owner, Akrami, si kawan Anis. Hihi.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

cha said...

ala org dh kasik free terima jela kan :p

Hanys Jehari said...

Beeeeetul cha. Haha

Anonymous said...

good iste www.blogger.com. Offtopic: 30 ways to impress your girlfriend! Try them all!
[url=http://levitra20mgprix.com/]levitra prix[/url]

Anonymous said...

http://y--y.info/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b0%d1%82%d1%8c-%d0%b1%d0%b5%d1%81%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%be-nero-9-0-9-4.html