Tuesday, June 12, 2012

Feeling helpless

Assalamualaikum.
U know, i get married at the age of 27 {dalam surat nikah tulis umur tu ok}. And im kind of independent since 13 years old sbab duk asrama 5 jam dari rumah.
Bila belajar di kl n kerja di kl, total duk kl secara independent adalah 10 tahun.
Semua sendiri. Bila berkereta pun semua handle sendiri walau ada bf {hubby skarang}.
Bila dah bernikah dan punya suami, at first i feel so awkward to let him in my business n life. Huhu. But now, im so get used into him sampai i rasa so helpless without him. Buktinya?
My first ever drive lepas kahwin n alone ke lrt, i almost hit viva. His fault. Tapi i tak penah se close itu sampai i honk kuat gila. Ketar kaki.
Next nya, i drive malam pun almost hit motorcycle. Cuak gila.
Bula hubby kena keje balik lambat, so sad. Rasa takutnya duk umah sensorang ada hantu nak culik*mengada*. Padahal sebelum ni duk sorang kental je.
I parked reclessly. Dont know why.
And i tak sedar lesen dah mati rupanya sejak april. Baru sedar hari selasa lepas itupun bilang hubby tipu.

penangan sungguh. Dah ke hulu hilir ke rembau dengan lesen dah mati.
Apply semalam.

nah dah sedia yang baru hari ni. Yeay. Lesen dah hidup semula. Dengan next renew date adalah birtday i. Dengan harapan JPJ, kita tak lupa lagi~harapan ye.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: