Monday, June 11, 2012

Kenduri Akikah anak Bestie

Assalamualaikum.
Dalam busy dan hectic pun i sempat menunaikan tanggungjawab as BFF to my bestie from 13yrs old, Nurul. Plus i want to see the lovely Mahirah. Huhu.
Bertolak tarik juga nak ke Rembau ni. Since mil tak bagi pergi sendiri, hubby kena teman. Tapi hubby tak larat sebab dah jaga atok semalaman. So i go with my sis, cik ema.
Dari bangi sampai seremban jammed gila sampai berhenti kete kat highway macam ada traffic lite. Hurm. Sampai dah kul 1. Hubby dah call ingatkan dah gerak balik. Hihi.

senyum walau jammed.

eh mahirah ni tak nak xoxo plak ngan aunty.

dengan omma mahirah.

gambar solo mahirah fazlin dengan mata bolat nya. Geram!
Cepat besar mahirah! Be a good daughter to ur omma n appa. And to aunty too. Ur omma nak kawinkan mahirah dengan anak aunty. Mahu? Huhu..
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: