Monday, June 11, 2012

Update Pukal

Assalamualaikum.
Huhu.. Mari update..
Stay di rumah mentua.
- mula mula stay dalam 4 hari sebab mil pegi kuching for hubby's cousin engagement. So dissapointed tak dapat pegi her e-day sebab tuntutan kerja. She was one of the core person for our eday until the big day. We owe her a lot. Baru berangan nak berjalan ngan honeymoon kat kuching. Sobs. Happy for her. Alhamdulillah sempat juga tolong dia cari barang untuk goodie bags n buat keje kreatif sket. Get married soon dear. Nanti boleh sharing is caring hik hik.
- once mil pulang kami pun pulang ke kediaman satu malam then kembali ke umah mil since she will.fly to kuala terengganu for 4 days. Within that time his atok warded. Hubby ambik giliran jaga. Jadi we extend our stay sampai ahad. So its been almost 2 weeks kami kat sana.

Bestie engagement.
- his cousin i dah anggap bestie juga sebab we all banyak bersama before me n hubby get engage sampai skarang. Kami hampir sebaya {oh i lagi tua actually}. So banyak benda yang sekepala n sealiran ngan kami. Me n hubby tak dapat hadir her eday dan dapat doa dari jauh je semoga semua.berjalan dengan baik. Kawin kami mahu datang, hopefully dengan baby..hihi.
- my bestie dari zaman uia, myza pun dah bertunang. Sedih juga tak dapat datang since her eday is on working day. Her hubby-to-be is cikgu, so cuti sekolah kan... Sempat buatkan dia bunga tangan. And bagi tips. Huhu. Oh we hunting the tudung bersama juga. I love the color. Huhu. Mahu datang ke kawin nya hopefully dah concieve. Huhu.

Ok, ada citer lagi. Nanti nak citer lagi. Annyong!
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: