Saturday, August 4, 2012

Ramadhan 15

Assalamualaikum.
Ramadhan 15 dh ye hr ni? Tak sedar kejap je dah dua minggu.
Tak lama lagi je nak raya. Cuak.
My first time raya as isteri. As menantu. As cucu menantu. As staff cimb{apa kena mengena?}. No longer single and boleh tido sesuka hati kalau penat. No longer bolh buat bodo klau malas.
Raya di sini. Sehari sebelum raya is my birthday. Dont know who will remember it {fb tak kira la. Ada notification. Huh}.
Banyak kisah dengar2 ramai yang menitik raya pertama sebab rindu family. N i dont know what will im going to encounter another 2 weeks.
Persiapan raya?
Hubby tk nak baju sebab dh ada 2 psg baju melayu. Mine also have more than 2. Bukan tamak tapi byk baju tak sempat pakai lagi.
Kuih raya, plan nk buat choc chips. Tp projek belum start daa. Beli kat jalan tar tak sedap. Ada order tart nenas dr kawan opis. Terlupa plak bekas kuih raya nya tak beli lagi. Huhu.
Hari ni nak blk kg i. Nk buat nasi ulam. Nk bg hubby rasa.
P/s; amacam puasa? Mine masih penuh. Moga hajat termakbul. Aminn..
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

anaztasias nora aira said...

nora pun first tahun ni. baju raya xbeli lagi :D

Hanys Jehari said...

Hsama sama kita berpetama kali...:-)