Tuesday, October 2, 2012

Pekerja bank senang curang?

Assalamualaikum.
Betul tak tajuk atas?
Bagi saya yang memang pekerja bank sejak grad, agak terkejut dengar statment diatas. Atas dasar apa statment tu dikeluarkan.?
Lagi best yang buat statment tu orang bank juga. Konon alasan dia berhenti sebab orang bawah dia suka goda dia. Huh.
For me, my mum dah bilang awal awal untuk jauhkan diri dari lelaki yang dah kawin. Sebab?
Pada umur 23, alone di kl, we tend to be alone n need someone. This laki orang mestilah pandai ayat since tahu kat mana kelemahan perempuan.
Sebab tu saya elak betul betul makan dengan orang lelaki. Kecuali yang saya dah kenal family nya.
Sekarang lagi la. Saya takkan kuar makan dengan lelaki tanpa ada geng perempuan. Huhu. Dah jadi isteri ni, aduhai rasa dosa tu mengekori je. Cabaran sungguh menjadi ister yang kerja luar ni.
Tapi kan, lately memang tak dinafikan banyak gejala hubungan sulit dengan colleagues. Scary bila tau. Serioulsy tak expect.
Mohon dijauhkan. Amin.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

Cik Siti Hajar said...

kak.. nak tanya.. macam mana nak apply keje bank??

Hanys Jehari said...

Hajar. So far slma ni akak mmg anta resume je la... Try la anta. Insya allah ada rezki, ada la