Friday, November 23, 2012

Hectic November

Assalamualaikum.
Happy Friday..
November yang packed. yang hectic. Baik di office mahupun family.
Rasanya tiap minggu berjalan.
Ke zoo negara dengan mother in law, without hubby, bawak anak2 buah yang parents kursus and study.

budak budak ni behave. Kalau ada yang merengek pun i guess itu dah memang nature budak.
Then ke cameron highlands for 3 days 2 nite. Dengan hubby, his cousin, mother in law and dua anak buah. Hujan petang. So asik ke kea farm beli sayur and asik masak n makan la. Terus hilang mood nak diet. Haih.
Rehat 1 week, itupun dengan servis kete n kemas rumah. Tak.berhabisan. Dan juga persiapkan my bestie punya goodies. Pegi wedding. Dan juga balik johor satu hari melawat nenek hubby belah ayah mentua yang tetiba kena strok. Alhamdulillah getting better.
Then ke kelantan hari awal muharam for my bestie wedding.

Sneak peak klate
Hari esok? Mulanya nak ke johor lagi tapi keta kena extra check pulak. So duk umah la. Study for the upcoming monday. And rehat. And kemas rumah. And buat strawbeey crepe. And buat apam polkadot. Pergh. Dah tak jadi cuti..
Owh. Petang ni nak tengok Twillight. Bawak hubby yang tak penah tengok. Owh this nov juga penuh dengan birthday orang orang tersayang.
My bestie Nurul, my Omma, hubby and juga mother in law.
Bila tengok fb dua cousins my side and hubby side juga bulan November.
And now already looking forward for december.. ~_~
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

cha said...

mane gambar pg Cameron heee rendunya CH