Saturday, January 5, 2013

Kurus & Mengandung

Assalamualaikum.
Kurus dan mengandung saling berkait rapat. Macam formula.sains, x berkaaran tetap dengan y. Macam lagu dan lirik. Macam aur dengan tebing. Mari kita perkaitan mereka.
1. Kau ni kurus sangat, tu yang susah nak mengandung.
2. Kau ni gemuk, cuba kurus sikit barulah boleh mengandung.
3. Kenapa aku gemuk sejak mengandung ni? Aku nak kurus macam heidi klum ime dia mengandung.
4. Nak mengandung, tapi nak diet sebab nak kurus. Nak makan ubat kurus. Tapi kalau mengandung effect baby tak.
5. Tensennya gemuk. Ah apa pedulik, aku gemuk.mengandung, kau yang kurus, kau hado?
See see the connection between mengandung and kurus.
Yang no 5 tu kalau yang baca tu kurus dan lama dah ttc, tak ke kecik hati baca atau dengar? Tak pepasal kau dan anak kena sumpah.
Tetiba membebel. Sebab rasa orang mengandung ni sukar nak kawal bahasa. *sorry* Jangan nak melazer orang sangat. Esok lusa kita tak tau apa jadi.
Jangan lazer orang depan orang ramai macam 'kau ni dah gemuk, aku yang mengandung pun kurus'. Terus orang sumpah anak kai gemuk nanti. Tak pepasal.
Dah bye.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: