Thursday, January 31, 2013

Lawak Hari Khamis

Assalamualaikum.
Sejak bekerja di tempat baru dengan title puan, lawak hari khamis adalah perkara biasa. Tak biasa pun kena biasakan diri.
Mula mula tak tau nak letak mana muka. Tapi lama lama hadap je.
Eh. Korang tau ke lawak apa ni..? Hihi.
Dari pagi setiap sorang akan sibuk cakap hari ni khamis. Malam jumaat.
Siap ada yg nak balik on time. Siap ada yg minum air kopi tongkat ali. Kalau tak da niat pun mesti kena juga.
Even i smile brightly pun dorang akan cakap. Senyum je anis. Yela hari khamis.
Klau balik lambat semua akan remind ni, balik cepat. Malam jumaat ni.
Yang menarik, ofismate india pun sibuk duk cakap pasal malam jumaat. Haih.
Sexual harrassment? For me selagi ada batas, ok la tu. Take it as gurauan.
Dan hari ni dapat balik awal. Takdelah awal 5.00ptg tu, kul 7.00 kira awal la dari kena balik kul 7.30~8mlm. Sengeh sengeh je dorang. Cis.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

The Beautyous said...

bulan pertama kahwin mmg viral mlm jumaat ni berleluasa. senyum je ler