Monday, April 29, 2013

TTC; Pati Delima Gulshan

Assalamualaikum.
Its monday..its sleepy monday. Hurghh.
Pernah dengar tentang pati delima gulshan? Delima memang bagus untuk kesihatan. Masalahnya delima tu sebiji sahaja dh rm6. Nak makan bukan senang. Biji kecik kecik suap masuk mulut.
Baik beli yang dah siap jadi pati. So far pati delima gulshan dr turkey ni paling diminati, murah. Botol cantik.
Dari pembacaan, bagus jugak untuk kesuburan dan baby jika mengandung.insya allah ni antara usaha saya untuk try to conceive. Boleh minum tiap hari tak da pantang. Period ke. Ovulasi ke. Preggy ke.
Kat tenet macam macam harga. Dari rm12{pukal} ke rm28 sebotol.
Maybe cost nak import dr turkey buat harganya pelbagai.
Kalau rasa nak mencuba, bolehlah try order di sini.. http://rumahadnin.blogspot.com/?m=0
Post boleh. Cod pun okey...
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments: