Friday, September 27, 2013

Hot Selling! Vitamin C sustained released

Assalamualaikum.
Rasanya Vitamin C Shaklee ni tak perlu di perkenalkan lagi.
Semua orang tahu kebaikan nya. Tak hairan lah, setiap kali restock, mesti SOLD OUT punya.
Ni kami dah dapat khabar berita, middle october akan restock. Aduss konpem.ramai yang akan beratur tunggu.
Hari tu berborak dengan sorang dealer ni, dia dah plan nak datang lepas subuh.
Apakah kegilaan ini?
Dan juga....percayalah bila Vitamin C ni keluar, mencanak canak la produk kecantikan dari vitamin C. Cucuk vitamin C. Kollagen dengan vitamin C la.

Harga biasa RM92.50. Mahal?  Untuk 180 biji. Untuk makan seorang selama 180 hari. 6 bulan. Pergh. 50 sen je sebiji, berbanding beli kollagen, suntik vitamin C. Rm15 je sebulan? Huih... Murah okey..berbaloi baloi...

Itu belum harga special.. Hihi.
Jadi, jadi... Sebelum korang tergamam dengan gelombang Vitamin C shaklee october ni, cepat cepatlah place order.

Whatsapp 012 3594266, pm kat fb, email wnorhanis@gmail.com

Apa kebaikan Vitamin C?
Untuk kulit.

Membantu meningkatkan sistem keimunan badan
Membina kolagen untuk kulit yang sihat dan berseri
Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi dan struktur am badan yang lain
Menbantu dalam proses penyembuhan luka dan juga kudis
Antioksida yang bertindak melindungi sel dari serangan radikal-radikal bebas yang lain
Meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging
Membantu mengurangkan hormon tekanan.
Membantu masalah anemia

No comments: