Monday, September 9, 2013

Nutriferon

Assalamualaikum.

Haaa.. Hari ni nak cerita pasal Nutriferon. Dulu tak pernah dengar pun pasal benda yang halus kecik, tapi powerful ni. Ni semua start bila rasa badan ni cepat sangat demam. Adik adik.selalu cakap, along tu nanti demam la tu. Along ni, selalu sakit. Bila penat, busy, terlebih pack jadual, demam. Mc. Sedih tau. Rasa macam orang tak berdisplin. Padahal dulu, saya jenis yang sangat excited pergi kerja. Makan vitamin dah macam macam, epo la, vit c la. Tapi makan bolat, dan tetap kena flu. Huhu. Then, tengok kawan jual shaklee ni. Try la usha, apa yang boleh boost immune badan ni. Sebab apa nak cari immunisasi? Sebab badan mudah hinggap penyakit kerana antibodi lemah. Sistem imunisasi badan rendah. Eh pernah dengar atau baca, bila kita kahwin, sistem imunisasi badan kita menjadi lemah? Sebab tu, orang yg berkahwin, tapi berzina kena rejam.~ eh terlajak cerita. Jadi, kawan ni suggest la Nutriferon ni. Alhamdulillah. Masa consume tu, badan tengah flu on off. Makan la sampai flu hilang. Then, saya pun makan seminggu sekali. Syukur, sampai sekarang flu tak hinggap dah. Walau sibuk uruskan wedding cousin hubby, jadi pengapit dua hari kat sarawak, dengan hal kerja, balik malam, saya dah tak demam. Seronok. Enjoy betul ke sarawak hari tu. Kalaulah jumpa Nutriferon ni dari dulu, syoknya berholiday. Hehe. Apa apa pun, doa kesihatan badan kena sentiasa amalkan. Nutriferon Shaklee ni cuma sebagai pembantu je. Oh lupa nak bagitau, harga Nutriferon ni Rm181, untuk 30 sticks. Insha Allah, boleh whatsapp or message 012 3594266 untuk best price.
Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments: