Wednesday, September 18, 2013

URGENT! Sila baca supaya tak menyesal

Assalamualaikum.
Post ni perlukan action yang pantas dari reader.
Ehem.
Den nak tanyo..

Sape nak sihat, poie kojo tak ngantuk2, hyper cam den skarang?

Sape nak mak ayah sihat, cergas balik macam mak den? Eh, mak den sronok bebenor skarang cite pasal orang semua kata dia dah cergas bekerja.

Sape yang berniat nak susu anak sampai dua tahun? Or mungkin lebih?

Sape nak kulit berseri balik macam den? Kulit den jadi rough sebab stress uolls. Stress sebab stress. Huh.

Sape yang nak pastikan baby dalam perotnya dapat cukup nutrien dari sumber yang halal dan organic?

Jadi, den nak bagi harga customer kaw kaw baeek punya ni. Order hari ni, post hari ni, receive hari esok atau sabtu atau ahad atau senin.
Kalau nak COD, den usahakan. Demi korang yang nak sihat, nak tengok mak ayah sihat.
Jengah FB den, Hanys Jehari, or contact den 0123594266.
Seriously, harga jangan risau. Korang bacalah testi dari blogger brunei ni, mcm mn deal ngan den.  Malu den.

http://ceriteracinta2002.blogspot.com/2013/09/shopping-supplement-shaklee.html?m=1

No comments: