Tuesday, September 3, 2013

Wedding @Sarawak

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selamat sudah satu lagi pasangan diijabkabulkan. Cousin hubby selamat dinikahkan, bersanding di kuching sarawak, hari minggu lalu. Ini kali kedua untuk tahun ni ke sarawak. First, bawa family sendiri jalan. Then, her wedding. Dan kali kedua dalam sejarah hidup menjadi pengapit. Kali ni memang betul betul pengapit a.k.a runner. At first, she said only the sanding day. Finally, asal org nampak i je, terus duk.ngan pengantin. Dari majlis nikah, berlulut, sanding, photoshot, semua i n hubby ada. Huhu. So lucky bila husband n wife jadi pengapit ni, sbb boleh roger selalu. Layan la gambar gambar pengantin ye.

day 2. Sebab day 1 sampai sarawak dah pukul 1 pagi. Flight delayed.

day 3. Majlis bersanding. I dan hubby dah ada kat bridal pukul 6 pagi. Gila tak. Haha. I lagi la, siap terus pakai baju pengapit since 5.30 sampai 9 mlm. Kat sarawak, majlis start 10 pagi, jadi no hal la make up awal gilak.

day 4. Ke serikin. Shopping. Puas hati dapat cari baju fully sulam. Tak sabar nak tempah. Hihi.

day 5. Balik kl! Sampai kl around 3pm. Rasa penat baru terasa pagi ni. Haih. Next destination, kedah. Wah. Tahun ni banyak berjalan. Orang kata, berjalanlah selagi belum ada si kecik. Hihi. P/s; bulan ni nak beli shaklee co10. Ada sesapa nak join?
Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments: