Friday, October 4, 2013

Alhamdulilillah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah. Yang dicari telah tiba!
Betapa la fenomena Collagen Powder Shaklee menerjah Oktober, baru hari kedua jualan EMPIRE SUBANG, Head Office Shaklee dah kehabisan STOK.
Macam mana HO boleh habis stock? Isk.isk.isk...

Pergi wangsa maju, pun ada problem.. Which you wont get the promo price.. Alahai.. Banyak gila kot beza nya..
Jadi, SOS la ke Shaklee IPOH. Haa.. SHAKLEE IPOH ok.. Semalam order, alhamdulillah safely arrived today!

Jadi, sesiapa yang dah order, boleh tunggu parcel ye next week.. Maaf la terlambat.

Yang COD pun, petang nanti Jumpa ye.

Yang belum order, rasa takut harga kembali seperti asal, boleh pm laju laju. Whatsapp   012 3594266 cepat cepat!

Jangan sampai tengok muka kawan, macam putih telur, baru nak cari.. Sebab harga nanti dah naik..

Bakal pengantin, or pengantin baru, saya memang cadangkan beli Collagen Shaklee ni.
Muka lebih senang make up, no more eyed bag, make up tahan lama..
Nanti suami tengok malam malam pun tak berkelip.. *wink*

No comments: