Wednesday, October 2, 2013

Dari RM298 jadi...

Assalamualaikum.
Wah. Best betul promo Oktober ni.
COLLAGEN POWDER..
Memanglah orang nanti nantikan sejak tahun lepas. Harga dari dekat RM300, boleh dapat murah gila sampai jimat seratus lebih... Pergh.
Bila update status kat FB je, ramai pulak yang pm tanya harga n order. Phew..
Ada kawan tu, siap order berkotak tak..
Jadi apa lagi..?

Jom lah Ber COLLAGEN juga.  Kat bawah ni saya tunjuk testimoni COLLAGEN SHAKLEE..

Opss.. Saya pun pernah cuba juga.. Hihi. Senang nak make up muka lepas pakai collagen. Kulit lagi tegang dan macam spring.. Seronok!

Dijamin halal dan taraf kesihatan nya..

Jom order dengan saya sekarang.. Consultancy percuma, ada benda percuma... Huhu.
Whatsapp 012 3594266 untuk dapatkan harga terbaik dari saya.. Memang kaw kaw la kali ni..

No comments: