Saturday, October 5, 2013

Pengapit dari pukul 6pagi..pheww

Assalamualaikum. Dah cerita ke, macam mana saya menjadi pengapit kepada sepupu hubby? Bila orang tanya, rapatnya dengan sepupu hubby, sampai boleh teman cari baranh kawin, buat decision untuk dia, jadi pengapit.. Saya jawab, rezeki saya ada keluarga mentua yang baik. Alhamdulillah.

Ni muka pengapit yanh menyarung baju berlapis atas bawah ni sejak pukul 5 pagi! Sampai pukul 9 malam, masih bersarung!

Alhamdulillah, sepanjang hari, saya okey, boleh harung semua, sampai photoshoot keliling Kuching. Rasa mata panas, suap NutriFeron. Badan kuat, hasil Bcomp.. Ish, BComp tu memang memastikan badan aktif kan..?

Kulit muka pun, segar sampai petang. Make up touch up sikit sikit je. Rasanya,.ni side effect GLA dan ESP..

Seriously, bila promote promote Shaklee ni, bukan nak untung sangat. Saya tak cari orang pun.kat bawah.. Tapi, seronok kongsi kebaikan nya..
Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments: