Saturday, October 5, 2013

Untuk Bakal Pengantin: Badan

Assalamualaikum.

Dah lama tak cakap hal kawin.
Fikir fikir tentang hal penjagaan badan.
Tengok balik diri di cermin.
Am i okey with this figure?
Am i will be okey with the design? Can i fit the dress? Nanti bergambar okey tak?

Kalau rasa badan tak sedap, fit it.
Boleh pergi gym. Exercise. Turunkan berat badan.
Turunkan berat badan secara sihat. Pastikan semua nutrien dapat.
JANGAN ambil sebarang ubat kurus. Saya risau ubat ubat tu ada side effect kepada buah pingggang.

Jangan risau, pengantin masih muda dan metabolisme rendah.
Cuma, jangan stress, nanti berat badan maintain. Tak mahu turun atau naik.

Okey, untuk yang nak kurus cara sihat, jom cuba SEt SLIMMING SHAKLEE.

Ada CINCH SHAKE MIX untuk metabolisme. Boleh tingkatkan metabolisme sehingga 5x. Bagyus kan?
Kita ni makin berusia, makin kurang metabolisme nya.
Ada Alfalfa untuk detox dan lawas. Pstttt.. Alfalfa ni bole ubat resdung tau dan allergic tau.
Lecithin untuk pecah lemak.

Shaklee saya berani promote sebab its natural. Dari bahan bahan natural. Bukan kimia. Selain kurus, kita juga sihat!

Harga? Pm saya kat FB Hanys Jehari atau whatsapp je 012 3594266 untuk tanya apa apa.

No comments: