Monday, October 7, 2013

Untuk Bakal Pengantin : Wajah

Assalamualaikum.
Bila nak kahwin, bakal pengantin mesti sibuk kuruskan badan. Diet gila gila.
Bila diet tak nak makan, nutrien hilang.

Apa effect?

Muka kusam. Muka pucaaat je. Sembab kepenatan ke hulu ke hilir. Pakai make up tak lekat. Buat facial pun, silap silap makin teruk naik jerawat. Takut tak?
Haha.
Yes, u ada jurumakeup yang bagus, tapi  kulit muka bermasalah, memang akan merosakkan make up.
Bila petang, nak photoshoot, make up berkuping kuping. Try cover balik, memang tak jalan.
Jadi, harapkan photographer edit.

Do u know, my pics wedding at jerantut, i didnt edit at all? Malam photographer dtg bagi softcopy.
And i did likeeee all my pics. Its fresh. Dari pagi kul 7 sampai petang!

Jadi  penjagaan wajah penting. I avoid gila pergi facial. Sorry, i cant trust the brand. I sanggup buat masker dari my own trusted brand.

Jadi, kat sini i bagi peluang untuk bakal pengantin jaga muka dan dalaman dengan COLLAGEN SHAKLEE dengan harga murah gila.
Jimat RM104! Kalau u all nak buat trial  5 sact, i boleh jual.
Nak tunggu, gaji pun boleh. Tapi book siap siap dengan down payment yang rendah. Sebab apa kena book?
Sebab tak nak SOLD OUT dan memang tak dapt dah harga jimat rm104. Lepas ni jimat rm60 jek.

Psst: nk try sikit sikit pun boleh.. Whatsapp je 012 3694266. 

No comments: