Saturday, October 19, 2013

Veil dan Tudung Pengantin

Assalamualaikum.
Jom cakap hal kahwin. Haih.
Sekarang banyak sangat dah fesyen tudung nikah kawin ni.
Sekali siap veil pun ado..
Banyak betui pilihan.. Time i, bukan tak ada pilihan, tapi seriously sangat tak berani nak mencuba shawal ke.. Sebab muka bulat.
So, ada kawan i ni, dia ada buat veil and tudung kawin. 2 in 1. Looks very nice.
Terpulang la pada bakal bakal tunang, bakal pengantin nak pakai macam mana..
Boleh try tanya dia kalau berminat aaa. Check blog thebeutyous.blogspot.com

I berkenan betul yang hijau tu.  Macam color i kawin hari tu. Grasshopper, kata suamiku. Hihi.

2 comments:

cik hani said...

yup/sekarang ada whawl yang 2 in 1..senang..

tapi masa i kawen, i xberani nk try shawl..takut rimas..hihi

cik hani said...

yup/sekarang ada whawl yang 2 in 1..senang..

tapi masa i kawen, i xberani nk try shawl..takut rimas..hihi