Sunday, November 24, 2013

Testimoni SET PANTANG dan SET KURUS SHAKLEE

Assalamualaikum..
Saya nak kongsi testimoni SET PANTANG SHAKLEE dan SET KURUS..

"Penggunaan produk : Set pantang (ZINC, BCOMPLEX, VITALEA) & Set Kurus (LECITHIN, ALFAFA, ESP, OMEGA)

Selepas delivery baby yg ke-3 ni sy mengambil set pantang..berat last preggy ritu 77kg.after 1month sy timbang berat 69kg..dah rs cuak sbb brt xbape turun sgt..then sy pun try consume utk set kurus ni..Alhamdulillah bila timbang (kire nak masuk keje dhla after cuti 76 hari dari kje lepas deliver) then ni la hasilnya 60kg..dh dpt berat asal b4 preggy..4 me this time bsalin mmg luka cepat baik & berat pun cepat sgt trun..GUMBIRA sgt..hehehe..skrg stil lg consume kesemua vitamin ni for fully bfeed & try nk dptkan berat ms bujang dl yg rs ideal la ngn ketinggian 160 cm (50kg).."

‪#‎SHAKLEE‬ MMG BEST#

Alhamdulillah.
Tiada lagi yang buat kita happy bila tengok orang lain happy dan sihat.

FB Hanys Jehari
0123594266

No comments: