Thursday, November 7, 2013

Untuk ibu: Anak kerap sembelit, tak nak nasi

Assalaamualaikum. Dah lama tak update blog. Rasanya blog problem, i cant view my own blog. Adui.. Oh tentang tajuk di atas. Macam good good je kan nak cite pasal anak, padahal anak pun tak ada lagi. Huhu. Tapi, sejak jadi dealer Shaklee ni, i dapat banyak soalan dari ibu ibu yanv anak kecilnya ada problem. See..? How people can trust me. Hihi.. Ok, soklan biasa adalah, 1. Anak saya suka sangat makan jajan. Makan makanan ringan. Nasi tak mahu sentuh pun. Jadi, saya sarankan Mealshakes. Hasil?

Saya terharu sangat. Sebab customer ni sangat susab nak percaya supplemen ni. Tapi alhamdulillah. ALLAH bukakan pintu nya, dan sekarang dia dah nak mencuba supplemen lain. See? Tak kenal maka tak cinta. 2. Anak saya tak suka susu, macam mana nak bg makan mealshakes? Oh, jangan risau. Kita ada banyaaaak resepi menarik utk tarik anak menikmati Mealshake. 3. Anak saya kerap sembelit. Tak tau nak buat mcm mana. Mealshakea juga penyelesaian.

Best kan tengok orang happy? Masalah selesai.. Apa yang bagus sangat ngan Mealshake ni?

Pelbagai nutrien! Dan fiber! Jom cuba untuk anak anak! Boleh pm kat fb atau text or whatsapp 0123594266. Harga murah je saya bagi.
Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments: