Saturday, December 14, 2013

Status Halal Shaklee

Assalamualaikum.
Disini saya nak buat open statement tentang status halal shaklee.
Ada orang pertikaikan kenapa Jakim tak bagi status halal atau cop halal.kat shaklee.
Sebabnya?

Shaklee di iktiraf oleh Islamic Services of America,

Yang mana siap letak JAKIM dalam senaai sebab dorang tahu, jakim ni strict. Tak boleh cincai cincai buat.

Dan ya, malaysia antara negara terbesar yang consume Shaklee.
Siap Jepun call malaysia untuk sponsored Shaklee untuk Olimpik.
Hebat kan?

Kalau nak ragui status halal, kkm, bagi saya check product dari Thailand, indonesia.. Halal ke?

No comments: