Friday, February 27, 2015

Umrah dengan AJHT & Ostematrix

Assalamualaikum..

Ini mak saya. Comel kan? Umurnya baru 56 tahun. Tapi lutut mak dah tak kuat.

Solat pun perlahan. Nak bangkit dari duduk dua sujud slow sangat.

Sedihnya.

Nak bawak jalan pun dah kesian. Sebab mak cepat sakit kaki.
Kalau kami call, lambat je mak angkat telefon. Sebab kakinya sakit sentuh lantai sejuk.
Bila saya tahu pasal AdvancedJointHealth atau AJHT, laju saya belikan untuk mak.

Alhamdulillah. Lepas balik KL, bila call mak, cepat sungguh mak jawab telefon. Huhu.
Katanya kaki dah kuat!
Solat pun dah boleh bergerak selesa!!

Alhamdulillah! Rasa macam terharu gila sebab dapat buat mak bersuara gembira.

ramadhan lepas mak dah syok buat terawih sebab kaki sihat katanya.

Alhamdulillah.

Time umrah pun mak boleh tawaf dan saie dan solat banyak banyak tanpa masalah.

Gembira sangat. Sekarang mak konsisten drngan Ostematrix dan Bcomplex.

Siapa tak Grlembira bila mak sihat kan 😊 😊

Untuk harga murah. Harga promo feb sahaja, laju laju text or whatsapp ye.

Ramai ambil 3-4 botol bulan ni. [Sebab UNTUNG RM35 sebotol tau]

Hanys.
012 3594266

No comments: