Sunday, March 22, 2015

CANTIK dengan ESP

Assalamualaikum...

Nak share testimoni cantik dengan ESP. Semoga boleh membantu.. 😊😊

"  Suamiku Encik ESP "   😝 😝 😝

Kenapa saya CINTAKAN ESP? ♥♥

TESTIMONI DIRI SENDIRI   [ Shaklee Success Story ]

Jangan ingat, pengedar Shaklee jual Shaklee suka2 ja.. Tanpa mencuba sendiri dulu..
Sebenarnya ada kisah di sebaliknya yg menyebabkan kitorang 'Fall in Love with Shaklee'..

This is my story~~

Nampak tak kulit sy kat gambar sebelum tu.. 😱😱😱

✅ Kusam
✅ Berjerawat
✅ Tona Kulit Tak Sekata
✅ Parut Jerawat
✅ Liang Pori yg Besar
✅ Berminyak
✅ Bibir Pucat

Semua ni punca drpd salah guna produk.. Dan sy dulu memang suka tukar2 produk.. Sampai pernah guna produk harga cecah rm400 lebih.. Huhuhu

Menyesal sangat masa tu.. Mula2 cantik, halus gebu ja kulit.. Nampak kemerah-merahan.. Once dah stop guna.. Hahh, ambik kau! Habis teruk efeknya kat muka.. Dulu sy tak berapa minat mau jaga kecantikan dalaman sebab takut mau makan ini itu..

Pastu, dah stop guna produk yg ada bahan terlarang tu.. Resdung pulak dah buat hal.. Makin menjadi2 la jerawat kat muka.. Tapi, syukur tak teruk sangat sebab sy rajin buat rawatan resdung yg asap2 tu..

Lumrah perempuan suka CANTIK.. Konon mau yakin diri la bila selfie.. Haha..
* alasan tak logik * 😝😝😝

Then, cari2 la cara yg berkesan untuk masalah kulit sy sekaligus rawat resdung sy.. Setiap kali taip kat google, mesti yg keluar dulu.. "Set Cantik Shaklee"
Nampak tak, betapa famous Shaklee ni..

Mula2, tak berkenan langsung.. Sebab supplement.. Kan sy tak berani kalau makan2 ni..
Tapi, bila dah balik2 keluar Shaklee jugak..
Start tengok testimoni2 kat google.. Berlambak wehh..
Mustahil tak berkesan kalau testimoni dah berlambak

Dengan izin Allah, di bukakan la pintu hati ni untuk try Shaklee.. 😙😙
Kalau belum try, belum tau kan..

Shaklee dah ada di tangan.. Guna2 sampai ke hari ni..
Woww!! Amazing.. I got my #ShakleeEffect..
Perubahan ketara betul..

💖 Jerawat Berkurangan
💖 Pori2 Makin Kecil
💖 Kulit Makin Cerah
💖 Tona Kulit Sekata
💖 Kulit Kurang Berminyak
💖 Parut Jerawat Makin Pudar
💖 Bibir Kembali Kemerah-Merahan
💖 Bonus! Resdung Berkurangan

So, this is my #ShakleeEffect.. Sy antara pengguna yg berpuas hati dan paling penting dah jadi Shaklee Extreme Lover.. Sy jugak ahli berdaftar Shaklee sekarang..

Rahsia saya?

Of coz la ESP!!  Qu Puteh kami.. 😂 😂

Dan add on with :

Vitamin C
Vitamin E
Vitamin B Complex
Skincare set Enfuselle

So...jom kita berESP 😊

Your trusted shaklee distributor,
Fb Hanys Jehari
0123594266

KURUS dengan ESP

Assalamualaikum...

Testimoni turun berat badan dengan ESP.

Sy pun nak share lagi tentang ESP.. Memang seperti cerita sebelumnya saya minum ESP untuk milk booster.. kulit memang jadi cantik da lembap..

Setiap pagi saya akan minum ESP tanpa miss..

Satu hari saya pergi berjumpa dengan rakan2 university sy mereka nyatakan yang saya sangat berbeza daripada saya yang dulu..

saya tidak kelihatan seperti ibu beranak 1 tetapi nampk seperti anak dara.. berat saya sebelum mengandung adalah 65kg..

Alhamdulillah selepas bersalin mula ambil ESP, berat saya kini 54kg.. Dengab ESP, berat badan saya tetap maintain walaupun saya makan dalam kuantiti yang banyak.. itulah sebab kenapa saya benar2 jatuh cinta dengan ESP..

Jom saya belanja 1 gambar..

Alhamdulillah 😊

Jom dapatkan ESP dengan harga runtuh sebelum 28MAC 2015.

your trusted shaklee dustributor
Fb hanys jehari
012 3594266

Tuesday, March 10, 2015

ESP untuk MilkBooster, Tenaga, Cantik

Assalamualaikum....

Berikut adalah pengalaman pengalaman pengamal ESP.

Mungkin kisah mereka ada persamaan dengan kisah kita seharian. 😊

Saya mula kenal ESP masa berpantang anak kedua Apr 2011..
mula2 tu tekak mmg takleh nak terima sgt rasa esp ni..tapi sebab kan nak banyak susu punya pasal saya gagahkan jugak...

ya allah syukur sgt sebab dah jumpa my milk booster (tears...sobss)..masa tu otak sy tak penah pun terpk nak tahu apa lagi kelebihan esp ni (punyalah desprate nak cari milk booster)..yg sy tahu dia membantu menambahkan susu bdn..

lepas habis pantang 2 bulan mula lah bekerja..masa tu walaupun sy bekerja 5 hari lepas tu weekend busy dgn part time class lagi tapi sy pelik sebab badan sy sentiasa bertenaga..

kulit pulak jadi lebih cantik sbb masa mengandung kulit jadi kusam..pastu stretch mark pun makin pudar..jerawat takde dah..parut2 jerawat makin pudar, rambut dah tak gugur dan tumit kaki pun dah tak kasar..memang best esp ni..

saya pernah buat eksperimen seminggu tak amek esp..saja lah nak tgk apa jadi..yg sy nampak kulit macam tak sihat dan berseri, tumit kaki jadi kasar balik..so memang terbukti esp ni best..sebab dia jaga sel..

bila sel sihat maka sihat lah bdn kita..kalau time puasa esp ni memang superb..tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka..sebab itu saya sgt sukakan esp..my no.1 supplemen..

Alhamdulillah.
Dapatkan ESP ketika pada harga PROMO dan rasa sendiri pengalaman bercinta dengan ESP 😊

Hanys Jehari
Your trusted SID
012.3594.266

ESP untuk Gastrik dan Tenaga


Assalamualaikum....

Berikut adalah pengalaman pengalaman pengamal ESP.

Mungkin kisah mereka ada persamaan dengan kisah kita seharian.😊

Saya start minum Esp ni masa buat labwork yang makan minum tak menentu dan gastrik. Gastrik sampai jalan pun xleh..kena tunduk kejap dan jalan slow2..

Lepas istiqomah amalkan Esp ni, sampai bawak pergi lab, kongsi ngn kawan la, bila agak tak sempat nak lunch or dah mula rasa lapar, cepat2 bancuh.

Alhamdulillah cepat je pulih gastrik.. paling tak suka minum MMT tu sbb tau bahaya..

Apa pun lepas minum Esp bukan takat gastrik saya OK, Badan pun BERTENAGA, Berat pun maintain :)

===================================

Dapatkan ESP ketika pada harga PROMO dan rasa sendiri pengalaman bercinta dengan ESP 😊

Hanys Jehari
Your trusted SID
012.3594.266

ESP untuk Stretchmark dan Milkbooster

Assalamualaikum....

Berikut adalah pengalaman pengalaman pengamal ESP.

Mungkin kisah mereka ada persamaan dengan kisah kita seharian.

😊

ESP adalah produk pertama Shaklee yang saya cuba. Saya ambil masa berpantang Danish.

Minum macam tu je memang tak lalu. Saya campurkan dengan Nestum 3 in 1. tak pun kekadang minum ngan air jus Twister. Memang sedap.

Apa yang saya rasa pas ambil Shaklee memang lain dari yang lain. Badan lebih bertenaga dan susu badan Alhamdulillah banyak dan pekat.

Suka sangat.

Paling best Strechmark hilang tau. Kulit Danish juga putih, gebu dan cantik. Ramai yang tegur dan dengan rendah hati saya kata ini baby Shaklee sebab Mama dia ambil suplemen Shaklee dan dia menyusu badan :-*
Alhamdulillah.

Dapatkan ESP ketika pada harga PROMO dan rasa sendiri pengalaman bercinta dengan ESP 😊

Hanys Jehari
Your trusted SID
012.3594.266

Sunday, March 8, 2015

BORONG SEBELUM GST

Assalamualaikum..

Apa yang BEST SANGAT ESP ni sampai orang BORONG 6 TONG TERUS?? .
.
HOT SELLING PRODUCT!

rasa nya yang sedap.. Boleh buat Kulit lembut gebu gebas.  Boleh slimming jugak. Boleh jadi MILK BOOSTER jugak.
Tahan 2 bulan lebih tau.. memang berbaloi!!
.
.
Apa kelebihan ESP?
- kulit jadi lebih anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempertingkatkan fungsi hormon wanita
- kulit jadi lebih tegang dan sihat
- menghalang penyakit batu karang
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
- sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
- elakkan kencing manis
- kuatkan ingatan memori
- sembuhkan luka
- melindungi dan menjaga rahim
- menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imunisasi badan

Hanys +6012.3594.266
Fb hanys jehari

P.s: dah rembat promosi hebat esp? Whatsapp je saya tau.. tawaran BEST!

#ESP #espsedap #espbest #espbest #shaklee #shakleeEffect #PROMOSHAKLEE #hanysshaklee

Friday, March 6, 2015

Si pipi bolat

Assalamualaikum...

Kelakar tengok gambar ni. Hihi. Dulu rasa macam tak dala bulat pun. Rilex je 78kg...

Bila dah compare macam ni, sengih je la.. 

Jom berdiet dengan ESP dan CINCH.
Haa.. bestnya minum ESP ni tambah CINCH plak, memang terbaik untuk BERPUASA.
sebab?

Perut tak berbunyi tau.. kalau makan nasi mak aiiih.. malu dengar time naik tren ke office.

Dengan sahur ESP ni perut pun HAPPY je.

Tambah CINCH satu sudu untuk boost metabolisme.

Hasilnya?

Alhamdulillah. 

Membantu turun berat dari 78kg ke 65kg sekarang..

Tambah Herb Lax dan Omega, fuhhh mengancam.
Muka pun dah kecik. 😊 Beza bulan 10 2014 dan bulan 2, 2015.

Jom kita ber ESP.. promo murah tau bulan ni.

Sunday, March 1, 2015

Cerita OBESITI

[Lose WEIGHT]

Assalamualaikum...

Ini cerita pasal si obesiti.

Berat badan saya naik mendadak selepas berkahwin. Dari berat 55KG, naik sampai 78KG hanya dalam 2 tahun.

Sadis. Tak sedar pun badan gemuk. Hahaha!

October..  tahun 2014, saya nekad nak turunkan berat badan.

Sebab baju saiz L dah tak muat!

Kena cari saiz XL??
oh no!

Saya belajar pasal ilmu lose weight.

Kenapa saya tak boleh lose weight walau tak makan ke.. diet ke kononnya.

Baru sedar, badan penuh TOKSIK!
Tu yang buat susah nak turun.

Dua minggu pertama je turun 3 kilo. Pastu nan hado dah..  pastu give up. Pastu tambah lagi 6 kg. Adoyai...

Saya amalkan shaklee. Terutamanya HERB LAX. sebab apa? Saya ada masalah bowel movement. Susah tau nan membuang. Makam papaya ke banana NAN HADO ..

Saya konsisten. Kemudian saya tambah OMEGA.

Dalam masa 7 minggu, saya hilang 7kg.

Masya Allah. Bahagia sangat..  baju dah start loose.. yeay. !!

Kemudian, bulan 12, berat tak berganjak. Static 69KG.

Sebab banyak holiday, banyak makan.

Tapi omega dan herblax konsisten !

Syukur.. berat maintain.

Bulan Jan 2015, saya all out balik.

Yes, berat dah semakin turun semula.

Alhamdulillah.. dari 78KG sekarang dah 66KG.

12KG hilang.

Baju lama boleh pakai.
Badan nampak lagi kemas.
Solat lagi mudah.
Bila exercise, dah tak mengah.

Misi sekarang..  nak kembali ke 55kg.

Ada 10kg lagi untuk di buang 💪💪

Yes, saya suka ESP juga sebab buat saya kenyang lama.. 😄😄😄

Dan CINCH juga sebab buat saya kurus tanpa menggeleber.. 😄😄😄😄

Awak nak saya guide untuk kurus..? Jom saya ajar.. jangan segan nak sihat dan cantik ye.

Hanys 012 3594266