Monday, September 7, 2015

ESP untuk Cantik

Assalamualaikum....
Berikut adalah pengalaman pengalaman pengamal ESP.
Mungkin kisah mereka ada persamaan dengan kisah kita seharian.
Pengalaman first,
teringat JUN 2013,waktu first amek produk shaklee dengan ESP dulu...kalau ade orang try yang murah2 dulu,tqpi sy terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan utk kahwin...almaklumlah nak jd perantin kena lah skin cantik,body tip top,bertenaga sebab banyak benda nak uruskan...
so tak banyak bunyik try jelah esp,mula2 susahnyq aku nak telan susu soya ni...last2 google sendri boleh tak campur dengan minuman lain...hasil google,saya teruja bila dapat tau ESP boleh campur dgn minuman lain...sy pilih strawberry duthlady milk...sebab mmg feveret ni...so bila campurkan,rasa macam aiskrim..so delicious!!!!
lepas tu gasaklah minum and cuba macam2 perisa,milo lah,campur madu dengan kurma lah..
sedang seronok rasa variasi minuman,halimah kena healing crisi...badan lemau gilerrrr....stress sekejap dalam 2 minggu...pelik jugak apehal lah badan lemau...akk pesan suruh banyak minum air banyak..buat jugak lah...sehari mmg buat lebih dr 3L sebab nak sembuh cepat...
lepas sebulan amalkan ESP x nampak ape2 perubahan pon...masa tu macam dah rasa kena tipu je...tapi gagah jugak beli lagi sampai masuk 3 canister baru nampak kesan...lama oii!!
benda pertama saya perasan ialah parut luka di kaki dah hilang...sebab dulu masa kecik macam jantan kan...org masuk longkang aku masuk longkang..tu benda pertama nampak!!
lepas tu kulit muka dah x berbelang.....kalau tak dah macam pakai topeng..lepas tu perubahan nampak lagi bila jerawat kecik2 yg dulunya macan ku nak tarah pakai pisau..kini kian hilang...perasan jugak kulit dah sekata..
yg part paling best badan dah x lemau...dah tak baringg je lepas balik keje macam org pikul batu...balik kerja boleh buat kerja2 lain...
memang best ESP!terbaik dari ladang soya....hihi!
Dapatkan ESP ketika pada harga PROMO dan rasa sendiri pengalaman bercinta dengan ESP 
Hanys Jehari
Your trusted SID
012.3594.266

3 comments:

ainniah said...

effect esp kt kulit memang menakjubkan. ain pun dah beberapa bulan baru perasan changes :)

Hanys Jehari said...

Kan.. rasa tak lengkap tanpa esp.๐Ÿ˜€

Hanys Jehari said...

Kan.. rasa tak lengkap tanpa esp.๐Ÿ˜€